Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2007 23:17 - Няколко минути нежелана слава
Автор: shro Категория: Забавление   
Прочетен: 4023 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 04.06.2007 23:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вчера дойдоха да монтират камери в блока. Домоуправителят дойде преди два дена и ми заяви, че от кооперацията така били решили - било по-сигурно и всички сме щели да спим по-спокойни. Отвърнах му, че аз и сега си спя спокойно, но той само се изсмя. Освен това не ми нарушавало правата, защото щяло да е на явно място - срещу входната ми врата.
Нямах сили да споря с него, защото предната вечер се бях напил жестоко и ме цепеше главата. Освен това нищо не си спомнях. Имах няколко синини по ръцете, но откъде се бяха появили ми беше съвсем неизвестно. Входната врата беше отключена, а аз бях заспал с дрехите.
Днес все още недоумявах какво се е случило, до момента, в който си включих телевизора. Там течеше някаква реклама на полицията, в която ококорен милиционер се опитваше да обясни с възможно най-сложни думи не толкова сложните си мисли. В рекламата, която беше доста дълга, се разказваше за различни престъпници заловени по време на престъплението им. Няколко изключително опасни наркомани свиваха цигара с трева, за да я изпушат. Бързата намеса на изпратения дежурен обаче предотврати това престъпление и криминално проявените бяха отведени. Друг един безскрупулен престъпник с явни психични отклонения се разхождаше около Народното събрание, в един от многото часове, в които вътре няма депутати и крещеше несвързани обвинения. Бързата намеса на близкия дежурен обаче осуети намеренията му да развали комфорта на посетителите на близкия хотел. След това полицаите помогнаха на няколко заблудени пенсионери да открият старческия си дом и свалиха една котка от едно дърво, докато пробвала да се самоубие за пореден път.
После се появих аз. Първо не повярвах на това което виждам, но след това спомените започнаха да нахлуват като локомотив в главата ми. Аз, доста пиян се опитвах да се прибера у дома. Трябва да си призная, че ми беше малко трудно, но се придвижвах общо взето напред. В случая обаче ме бе спрял полицай, а до него се бе приготвил и телевизионен екип. Една светлина блесна в премрежения ми поглед и скоро документите ми бяха в униформения. Междувременно той ми задаваше различни въпроси, на които аз много трудно успявах да отговоря ясно. Накрая учтиво ми предложи да ми помогне и когато отказах, ме пое под мишница и ме завлачи към вкъщи. Отключи, стовари ме у нас, щракнаха ме за последно и изчезнаха. А сега се гледах мъртво пиян и по телевизията. Хумористичния коментар на гласът зад кадър едва ли разсмя някого, но стабилно ме подигра. Последваха надписи и обяснение, че ничии права не са нарушени, защото снимането е явно.
Телефонът зазвъня. Отидох да погледна през шпионката. Насреща ми мигаше един мълчалив обектив. Посегнах да вдигна слушалката.


Тагове:   минути,   нежелана,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nakom - забиваш една карфица
05.06.2007 00:11
в кабела на камерата и това за което е вързана започва да се рестартира.важно е да улучиш токовите жилца
цитирай
2. анонимен - SAMOTNIQT_VOIN
05.06.2007 04:07
Мен ако питаш- една хубава боя и намацваш обектива. Ама в момента не се сещам коя да ти препоръчам, че трудно се маха.
цитирай
3. deseo - hehehe
05.06.2007 08:35
виж така пък няма да имаш вече бели петна, всичко ще е ясно, макар и не само на теб де;)
цитирай
4. mattea - ами честито,
05.06.2007 10:34
друго си е по телевизията :)))))))))).
/на чужд груб и хм 100 тояги са малко.../
цитирай
5. mapplethorpecala - LA-LA-LA -LA la la ! сложи и ти к...
05.06.2007 12:25
LA-LA-LA -LA la la !
сложи и ти камери да снимат камерите.Камера на чело..камерочел,звезочел..
Гледали ли сте КИКА на Алмодовар с Койот.тя беше експресен журналист-репортер ,който попадаше докато търсеше събития винаги на секс..
като във психоанализата по фройд..където и да повдигнеш завесата се появява сексуалното..религиозни процесии в които се бичуваха ,пускаха си кръв порно артисти,,накрая този порноактьор беше принудително издърпан от вагината на Кика ,която той изчука вместо братовчедка си,онази актриса с невероятно страшното лице,което е може би най-удачното за да бъде чукано като братовчедка.
След като бе издърпан от коутоса с Кика от полицаите той се опитваше да свърши за чести път..мастурбирайки се измъкна от сцената на престъплението..свърши върху челото на тази с камерата...супер удвояване.
хем тя стана част от самия секс,хем го получи заснет.хем пък това беше заснето от камерата на алмодовар.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: shro
Категория: Бизнес
Прочетен: 189962
Постинги: 42
Коментари: 199
Гласове: 811
Архив
Блогрол